Toto by ste mali PRESTAŤ JESŤ, pretože to podporuje rast RAKOVINOVÝCH BUNIEK  vo vašom tele!

Toto by ste mali PRESTAŤ JESŤ, pretože to podporuje rast RAKOVINOVÝCH BUNIEK  vo vašom tele!

25 marca, 2022 0 Od Redakcia

Prestaňte jesť tieto potraviny a zabráňte rastu rakovinových buniek vo vašom tele. Jedlo je pre vaše telo buď jedom, alebo liekom – niektoré môžu spôsobiť vážne choroby ako je rakovina, zatiaľ čo iné môžu túto chorobu liečiť.

Pokračujte v čítaní nižšie a dozviete sa, akým potravinám sa musíte vyhnúť, aby ste zabránili šíreniu rakoviny:

RAFINOVANÝ CUKOR

Rakovinové bunky potrebujú cukor, aby prežili, preto je nevyhnutné vyhýbať sa rafinovanému cukru, aby sa zabránilo šíreniu choroby. Rafinovaný cukor nemá žiadnu nutričnú hodnotu, pretože počas procesu výroby stráca svoje vlastnosti. Vyhýbanie sa cukru však neznamená vyhýbanie sa aj všetkým sacharidom – telesné bunky potrebujú glukózu na energiu, takže sa uistite, že jete nejaké sacharidy.

GMO POTRAVINY

GMO je v súčasnosti horúcou témou po celom svete. Potraviny, ktoré obsahujú GMO, sa považujú za veľmi nezdravé, pretože sú geneticky upravené, hoci FDA tieto potraviny schvaľuje a tvrdí, že nepoškodia vaše zdravie.

POPCORN DO MIKROVLNY

Potraviny v mikrovlnnej rúre sa ľahko pripravujú, no zároveň patria k tým najnebezpečnejším. Obsahujú veľa škodlivých látok a zvyčajne sú nasiaknuté chemikáliou, ktorá sa nachádza v ľahších tekutinách. Maslová príchuť popcornu do mikrovlnnej rúry je vyrobená z diacetylu, ktorý môže spôsobiť stav známy ako popcornové pľúca. Ak nemôžete pozerať film bez pukancov, urobte si pochúťku sami pomocou organických pukancov.

ČIPSY

Iste, sú obľúbené u miliónov, ale zemiakové lupienky sú veľmi nezdravé a obsahujú zlúčeniny, ktoré môžu spôsobiť rakovinu. Sú bohaté na akrylamid, ktorý sa pri varení pri vysokých teplotách mení na sacharidy. Počas výrobného procesu sa množstvo akrylamidu v jednom vrecúšku na lupienky zvýši 910-krát, takže čím viac zemiakových lupienkov konzumujete, tým viac zvyšujete riziko rakoviny. Tieto čipsy tiež obsahujú umelé arómy, farbivá a konzervačné látky, ktoré môžu poškodiť vaše zdravie.

SPRACOVANÉ MÄSO

Spracované mäso, ako sú párky v rožku, klobásy a lahôdky, obsahuje zlúčeniny, ktoré predlžujú ich trvanlivosť, ale obsahujú aj dusičnany, nebezpečné zlúčeniny, ktoré súvisia s rakovinou mozgu a pankreasu. Podľa nedávnej štúdie pravidelná konzumácia červeného mäsa zvyšuje riziko rakoviny a smrti.

SODA

Plechovky sódy sú plné sacharidov, cukru, kukuričného sirupu s vysokým obsahom fruktózy a benzoanu sodného, ​​známeho karcinogénu.

KONZERVOVANÉ PARADAJKY

Paradajky nie sú problém – plechovka áno. Tieto plechovky často obsahujú kyselinu, ktorá môže rozožierať kovovú výstelku vyrobenú z bisfenolu-A (BPA), ktorý je hlavnou príčinou mnohých vážnych chorôb, ako aj poškodenia DNA.

Dúfame, že tento článok bude pre vás informatívny a budete ho zdieľať. Ďakujeme!